宁海在线

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

客服电话:0574-65520000
搜索
楼主: 米粒

[交流] 免费排八字 。。。

Lv.15 四品知府

最后的燕窝专卖店消失。。。

米粒。。你终于回来啦

Lv.15 四品知府

最后的燕窝专卖店消失。。。

米粒 发表于 2011-3-23 13:52
我来了。。。最近忙啊

可以帮我排下了吧

Lv.10 九品芝官

丑恶人类研究员

楼主捏

Lv.6 进士

回来了。最近有点忙啊。。。并且还是感冒中 所以等我空 我会来排的

1万

6万

Lv.21 亲王

竹篮打水一场空

米粒你辛苦咯

Lv.6 进士

if i had to live my life without you near me
如果我不得不过一种没有你陪伴的生活
the days would all be empty               
白天会变得很空虚   
the nights would seem so long            
黑夜会变得很漫长   
you i see forever oh so clearly            
我看见你 是如此的清晰
i might have been in love before            
我可能曾经爱过
but i've never felt this strong               
但从没有像这次感觉这般强烈  
our dreams are young and we both know   
我们两个都知道 我们的梦想还很年轻  
they’ll  take us where we want to go         
它们会带我们到达我们向往的地方
hold me now   touch me now              
现在 抱紧我 触摸我
i don't want to live without you              
我不想过没有你的生活

nothing's gonna change my love for you      
没有什么能够改变我对你爱
you oughta know by now how much i love you  
你现在应该知道我有多爱你
one thing you can be sure of                 
你可以确信一点  
i never ask for more than your love           
除了你的爱 我别无所求
nothing's gonna change my love for you   
没有什么能够改变我对你的爱
you oughta know by now how much i love you   
你现在应该知道我有多爱你  
the world may change my whole life through   
这世界可能会将我的一生改变
but nothing's gonna change my love for you   
但没有什么能够改变我对你的爱

if the road ahead is not so easy               
如果前面的路不是那么容易走   
our love will lead the way for us    like a guiding star           
我们的爱会像启明星一样迎领我们前行   
i'll be there for you if you should need me      
当你可能需要我时 我就会出现
you don't have to change a thing         
你不需要做什么改变   
i love you just the way you are         
我爱你 就爱你现在这样
so come with me and share the view  
所以 跟我来吧 一起分享风景
i help you see forever too         
我会永远帮助你去感受
hold me now    touch me now   
现在 抱紧我 触摸我
i don't want to live without you      
我不想过没有你的生活

Lv.5 举人

女,1987.12.12.农历,中午一点12--20分,问事业,婚姻,财运

Lv.6 进士

女  1973年8月初一    时辰下午3.30分左右  求婚姻  财运谢谢

Lv.5 举人

例如   男、1982年12月25日下午22点阳历。
问财运
问婚姻
2者都问

Lv.2 草寇

1990年2月19日凌晨1点左右(农历)
都问。可以综合分析下吗?